Книги » Новинки » Цю кімнату неможливо з'їсти
Цю кімнату неможливо з'їсти
Fb2

Книга Цю кімнату неможливо з'їсти скачать fb2

Назва: Цю кімнату неможливо з'їсти Нікол Гохголцерова
ISBN: 9786176928201
Мова: Українська
Оригінальна назва: Táto izba sa nedá zjesť
Кількість сторінок: 152
Рік видання: 2023
Формат: Електронна книга
14

Скачать Цю кімнату неможливо з'їсти fb2

Короткий зміст книги Цю кімнату неможливо з'їсти - Нікол Гохголцерова

Їй дванадцять, йому п'ятдесят. Вона - учениця, він - її вчитель малювання. Між ними зав'язуються стосунки, з яких потім важко виплутатися. Книжка, яку можна проковтнути за один вечір, але перетравлювати її доведеться набагато довше. - видавництво Ha!art


Тепер ти справді дотримуєшся правил, як би сказав мій тато. Зі всім погоджуєшся, навіть коли притягую до тебе додому полотно, «вставай ідемо малювати», командую я і малюю вагіну, що справляє враження вологої, але це тільки лискучий акрил, а ти біля неї малюєш кельтський знак. Я малюю задок, червоний від удару, а ти біля нього сердечко, довго на мене дивишся, як на глек, а потім кажеш «якщо б я хотів, ти б давно завагітніла». - фраґмент книжки


*


Нікол Гохголцерова (1999) народилася в Римавській Соботі, закінчила факультет графіки Академії мистецтв у Банській Бистриці, де зараз здобуває ступінь магістра.


Книжка «Цю кімнату неможливо з'їсти» - її дебют, за який вона була номінована на премію «Anasoft Litera» серед 5 найкращих прозових книжок Словаччини. Ця книжка вже вийшла чеською, угорською, сербською, польською, болгарською мовами, а тепер - українською. Молода режисерка Барбора Березнякова готує повнометражний фільм за мотивами історії. Наразі зроблені три театральні постановки цього твору - у Муніципальному театрі в Жиліні, у чеському театрі «Kam jdeš?» та за ініціативи студентів акторського факультету Академії сценічних мистецтв у Братиславі.

На сторінці ви можете завантажити книгу Цю кімнату неможливо з'їсти в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Цю кімнату неможливо з'їсти належить до жанру Художня література та супутня інформація, Художня література про сучасний спосіб життя. Електронна книга автора Нікол Гохголцерова повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Цю кімнату неможливо з'їсти - Нікол Гохголцерова
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Коментарів ще немає. Хочете бути першим?
Правовласникам