Книги » Новинки » Льодяникові черевички
Льодяникові черевички
Fb2

Книга Льодяникові черевички скачать fb2

Назва: Льодяникові черевички Джоан Гарріс
ISBN: 9786171502512
Мова: Українська
Оригінальна назва: The Lollipop Shoes
Кількість сторінок: 512
Рік видання: 2023
Формат: Електронна книга
16

Скачать Льодяникові черевички fb2

Короткий зміст книги Льодяникові черевички - Джоан Гарріс

Після подій, які відбуваються в першому романі, минуло п’ять років. Віана вже з двома доньками переїхала в паризький район Монмартр, де намагається продовжувати справу свого життя — створювати магічний шоколад. Однак бізнес іде вкрай неуспішно, Анук перетворилася на бунтівного підлітка та все гірше ладнає з матір’ю, а саму Віану зсередини розривають страхи й невпевненість у майбутньому.


Саме в такий непростий час на порозі шоколадної крамнички з’являється Зозі де л’Альба. Вона легко знаходить спільну мову з Анук, дарує радість клієнтам, як це колись робила Віана, а також підштовхує головну героїню назустріч коханню. Бізнес іде в гору, за вікном казкова атмосфера Гелловіну і Різдва. Та чи добра бажає Зозі де л’Альба? Хто насправді ця жінка та з чим цього разу доведеться стикнутися Віані на шляху до щастя?

На сторінці ви можете завантажити книгу Льодяникові черевички в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Льодяникові черевички належить до жанру Художня література та супутня інформація, Художня література: жанрова й епістолярна, Новітня та сучасна художня література. Електронна книга автора Джоан Гарріс повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Льодяникові черевички - Джоан Гарріс
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Коментарів ще немає. Хочете бути першим?
Правовласникам