Книги » Новинки » Там, де ми зустрілися вперше
Там, де ми зустрілися вперше
Fb2

Книга Там, де ми зустрілися вперше скачать fb2

Назва: Там, де ми зустрілися вперше Шарлотта Ріксон
ISBN: 9786171503632
Мова: Українська
Оригінальна назва: The one that got away
Кількість сторінок: 384
Рік видання: 2023
Формат: Електронна книга
16

Скачать Там, де ми зустрілися вперше fb2

Короткий зміст книги Там, де ми зустрілися вперше - Шарлотта Ріксон

Пронизливий і захоплюючий роман про другий шанс


Вони створені одне для одного. І вони не разом. У них є один день, щоб змінити все…


Перше кохання залишає найяскравіші спогади та емоції. Зустрівши Клару, Бенджамін зрозумів, що їм судилося бути вдвох. Провівши разом два роки, молода пара була впевнена: це назавжди. Однак прикра подія роз’єднала їх в останню ніч в університеті й відтоді кожен пішов власним шляхом.


Двадцять років по тому Клара має чудову роботу та чарівного чоловіка, її життя здається успішним. Але думками вона постійно повертається в часи, коли була справді щаслива разом із Бенджаміном. Клара не знає, як склалася його доля та чи варто ворушити минуле. Теракт у рідному містечку відкидає її сумніви. Жінка кидає все, аби знайти Бенджаміна та впевнитися, що з ним усе гаразд. Одна подія зруйнувала їхнє щастя. Але чи зможе інша возз’єднати закоханих, повернувши їм втрачений час?

На сторінці ви можете завантажити книгу Там, де ми зустрілися вперше в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Там, де ми зустрілися вперше належить до жанру Художня література та супутня інформація, Романтична література. Електронна книга автора Шарлотта Ріксон повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Там, де ми зустрілися вперше - Шарлотта Ріксон
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Коментарів ще немає. Хочете бути першим?
Правовласникам