Книги » Новинки » Сестри Річинські. Том 1
Сестри Річинські. Том 1
Fb2

Книга Сестри Річинські. Том 1 скачать fb2

Назва: Сестри Річинські. Том 1 Ірина Вільде
ISBN: 9786178257804
Мова: Українська
Кількість сторінок: 704
Рік видання: 2023
Формат: Електронна книга

Скачать Сестри Річинські. Том 1 fb2

Короткий зміст книги Сестри Річинські. Том 1 - Ірина Вільде

Роман «Сестри Річинські» - це історичний зріз першої половини ХХ століття, показаний очима жінок, які більше не хочуть жити в патріархальному світі й виходять з тісного домашнього простору в широкий світ.


У центрі сюжету п’ять сестер, які після смерті батька опиняються один на один з реальним життям. Без грошей, без розуміння того, як функціонує реальність навколо них, із купою акцій збанкрутілої компанії дівчата все ж налаштовані більше не бути об’єктами та не залежати від романтичних стосунків чи вдалого шлюбу. Кожна з сестер готова брати на себе відповідальність за своє життя й робити вибір у згоді з власними уявленнями про успіх і щастя.

На сторінці ви можете завантажити книгу Сестри Річинські. Том 1 в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Сестри Річинські. Том 1 належить до жанру Художня література та супутня інформація, Сімейні саги. Електронна книга автора Ірина Вільде повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Сестри Річинські. Том 1 - Ірина Вільде
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Коментарів ще немає. Хочете бути першим?
Правовласникам