Книги » Новинки » Зозулина земля за хмарами
Зозулина земля за хмарами
Fb2

Книга Зозулина земля за хмарами скачать fb2

Назва: Зозулина земля за хмарами Ентоні Дорр
ISBN: 9786171505391
Мова: Українська
Оригінальна назва: Cloud Cuckoo Land
Кількість сторінок: 416
Рік видання: 2023
Формат: Електронна книга
16

Скачать Зозулина земля за хмарами fb2

Короткий зміст книги Зозулина земля за хмарами - Ентоні Дорр

• Історія надії та глибоких людських зв’язків


Книга-калейдоскоп від лауреата Пулітцерівської премії


XV століття, Константинополь. Сирота Анна живе в монастирі, але таємно вчиться читати язичницькі рукописи. Серед них їй трапилась історія Етона, який прагне полетіти до чарівного міста в небесах. У цей же час до мурів Константинополя наближається армія султана, аби взяти місто в облогу. Серед солдатів - юний Омер, якого через вроджену ваду вважають демоном.


2020 рік, штат Айдахо, США. Старий Зенон, прагнучи закохати дітей в давньогрецьку літературу, ставить у бібліотеці п’єсу за легендою про Етона. Та серед полиць лежить бомба, закладена проблемним підлітком Сеймуром.


Далеке майбутнє, міжзоряний корабель «Арґос». Констанція, сидячи у сховищі, намагається скласти докупи фрагменти історії Етона, яку колись розказав їй батько. Адже ця легенда - єдине, що в неї залишилось, і єдине, що допоможе зрозуміти, куди їй рухатись.


Анна, Омер, Зенон, Сеймур та Констанція - мрійники, чиї життя переплітаються крізь століття завдяки історії, яка змінить життя кожного з них.

На сторінці ви можете завантажити книгу Зозулина земля за хмарами в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Зозулина земля за хмарами належить до жанру Художня література та супутня інформація, Художня література: жанрова та епістолярна. Електронна книга автора Ентоні Дорр повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Зозулина земля за хмарами - Ентоні Дорр
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Коментарів ще немає. Хочете бути першим?
Правовласникам