Книги » Новинки » Надзвичайна Ґрейс Адамс
Надзвичайна Ґрейс Адамс
Fb2

Книга Надзвичайна Ґрейс Адамс скачать fb2

Назва: Надзвичайна Ґрейс Адамс Фран Літлвуд
ISBN: 9786171505544
Мова: Українська
Оригінальна назва: AMAZING GRACE ADAMS
Кількість сторінок: 400
Рік видання: 2023
Формат: Електронна книга
16

Скачать Надзвичайна Ґрейс Адамс fb2

Короткий зміст книги Надзвичайна Ґрейс Адамс - Фран Літлвуд

Ніжний, кумедний і невибагливий роман «Надзвичайна Ґрейс Адамс» - найзапекліший дебют 2023 року про жінку та історію, яку ви ніколи не забудете.


Ґрейс Адамс жила, кохала, раділа. Та куди все поділося? Їй сорок п’ять, і вона на межі. Її шлюб тріщить по швах, перспективна кар’єра втрачена, і найболісніше - донька-підліток заборонила навіть наближатися до себе. Сьогоднішній величезний затор стає для Ґрейс останньою краплею. Тож вона кидає автівку і просто йде.


Через увесь Лондон Ґрейс прямує до доньки. У її шістнадцятий день народження жінка хоче сказати, що мама поруч, що, навіть упавши на саме дно, завжди можна піднятися. Ґрейс Адамс не сумнівається та крокує вперед, адже вона надзвичайна. Її чоловік і дочка колись так думали. Але, здається, забули. Час нагадати їм. І, що найголовніше, - нагадати собі.

На сторінці ви можете завантажити книгу Надзвичайна Ґрейс Адамс в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Надзвичайна Ґрейс Адамс належить до жанру Художня література та супутня інформація, Художня література: жанрова й епістолярна, Новітня та сучасна художня література. Електронна книга автора Фран Літлвуд повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Надзвичайна Ґрейс Адамс - Фран Літлвуд
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Коментарів ще немає. Хочете бути першим?
Правовласникам