Книги » Новинки » Аспекти джайнізму
Аспекти джайнізму
Fb2

Книга Аспекти джайнізму скачать fb2

Назва: Аспекти джайнізму Проф. Вілас А. Санґаве
ISBN: 9786178209025
Мова: Українська
Оригінальна назва: Aspects of Jaina religion
Кількість сторінок: 200
Рік видання: 2023
Формат: Електронна книга

Скачать Аспекти джайнізму fb2

Короткий зміст книги Аспекти джайнізму - Проф. Вілас А. Санґаве

Стисла та оригінальна академічна праця, що звертається до витоків традиції джайнізму, спираючись на літературні та археологічні джерела. Вона розкриває основні принципи й елементи джайнізму та пояснює його ключові доктрини. Тут викладено засади джайнської етики, розказано історію джайнізму в різних регіонах Індії, наголошено важливість внеску джайнізму в індійську культуру.


До основного тексту доктор Санґаве додає словник найуживаніших у джайнізмі філософських і технічних термінів, а також вибрану бібліографію англомовних досліджень, присвячених джайнському вченню та культурі.


Сподіваємося, книга буде корисною як науковцям, так і всім охочим коректно і належним чином зрозуміти різні аспекти джайнізму.

На сторінці ви можете завантажити книгу Аспекти джайнізму в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Аспекти джайнізму належить до жанру Філософія та релігія, Релігія та віра, Інші релігії та духовні вірування, Джайнізм. Електронна книга автора Проф. Вілас А. Санґаве повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Аспекти джайнізму - Проф. Вілас А. Санґаве
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Коментарів ще немає. Хочете бути першим?
Правовласникам