Книги » Новинки » ЇЇ вишиване життя
ЇЇ вишиване життя
Fb2

Книга ЇЇ вишиване життя скачать fb2

Назва: ЇЇ вишиване життя Світлана Талан
ISBN: 9786171506756
Мова: Українська
Кількість сторінок: 320
Рік видання: 2024
Формат: Електронна книга
16

Скачать ЇЇ вишиване життя fb2

Короткий зміст книги ЇЇ вишиване життя - Світлана Талан

Глибокий та емоційний роман-біографія про видатну українку!


Третього жовтня 1833 року на хуторі Теребеньки, що на Глухівщині, у родині Бартошів народилася прекрасна дівчинка Пелагея.


В історію вона увійде під прізвищем чоловіка як Пелагея Яківна Бартош-Литвинова, етнографиня і фольклористка. Не маючи великих статків, владних покровителів, дворянського статусу, вона відкриє школу, самостійно створить для неї підручники, опублікує кілька альбомів народних візерунків, стане членом-кореспондентом Паризького антропологічного товариства, збереже для наступних поколінь пам’ять про народні вірування, пісні, ремесла, традиції...


Але це все - потім. Зараз новонароджена Полінька, як її ніжно називає мама, захоплено дивиться на світ. А батьки бажають їй тихої щасливої долі.

На сторінці ви можете завантажити книгу ЇЇ вишиване життя в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання ЇЇ вишиване життя належить до жанру Художня література та супутня інформація, Біографічна художня література. Електронна книга автора Світлана Талан повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу ЇЇ вишиване життя - Світлана Талан
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Коментарів ще немає. Хочете бути першим?
Правовласникам