Книги » Новинки » Тут усі брешуть
Тут усі брешуть
Fb2

Книга Тут усі брешуть скачать fb2

Назва: Тут усі брешуть Шари Лапена
ISBN: 9786171506909
Мова: Українська
Оригінальна назва: Everyone Here is Lying
Кількість сторінок: 320
Рік видання: 2024
Формат: Електронна книга
16

Скачать Тут усі брешуть fb2

Короткий зміст книги Тут усі брешуть - Шари Лапена

Ласкаво просимо до Стенгоупа! Безпечний район. Пристойні сусіди. Рай для родин із дітьми. Рай, у якому кожний ховає за дизайнерськими гардинами власне пекло.


Вільям Вулер - поважний сім’янин. На перший погляд. Після скандалу з коханкою він розлючений повертається додому і несподівано застає там свою дев’ятирічну доньку Ейвері, яка в цей час мала бути в школі. Під час сварки з нею Вільям остаточно втрачає самовладання.


А вже через кілька годин Ейвері оголошують зниклою безвісти. Поліція опитує мешканців Стенгоупа. Виявляється, що майже всі приховують таємниці. Кожна нова брехня родини й сусідів зменшує шанси знайти дівчинку.


Хто викрав Ейвері? Ніщо не підготує вас до правди.

На сторінці ви можете завантажити книгу Тут усі брешуть в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Тут усі брешуть належить до жанру Художня література та супутня інформація, Детектив і кримінальний роман. Електронна книга автора Шари Лапена повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Тут усі брешуть - Шари Лапена
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Коментарів ще немає. Хочете бути першим?
Правовласникам