Книги » Новинки » Весела скарбничка дідуся Сміховика. літературно-художня збірка для читання дітям дошкільного віку
Весела скарбничка дідуся Сміховика. літературно-художня збірка для читання дітям дошкільного віку
Fb2

Книга Весела скарбничка дідуся Сміховика. літературно-художня збірка для читання дітям дошкільного віку скачать fb2

Назва: Весела скарбничка дідуся Сміховика. літературно-художня збірка для читання дітям дошкільного віку Алла Богуш
ISBN: 9789666349197
Мова: Українська
Кількість сторінок: 272
Рік видання: 2017
Формат: Електронна книга
3

Скачать Весела скарбничка дідуся Сміховика. літературно-художня збірка для читання дітям дошкільного віку fb2

Короткий зміст книги Весела скарбничка дідуся Сміховика. літературно-художня збірка для читання дітям дошкільного віку - Алла Богуш

У збірці подано художні твори гумористичного характеру для читання, заучування та інсценування в процесі худож ньо-мов лен нєвої діяльності дітей старшого дошкільного віку. Твори системати зовано за розділами та жанрами літературних ху дожніх тво рів гу мористичної спрямованості.


Хрестоматійну збірку адресовано вихователям дошкільних на вчаль них закладів, батькам, учителям першого класу початкової школи.

На сторінці ви можете завантажити книгу Весела скарбничка дідуся Сміховика. літературно-художня збірка для читання дітям дошкільного віку в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Весела скарбничка дідуся Сміховика. літературно-художня збірка для читання дітям дошкільного віку належить до жанру Дитяча, підліткова та освітня література, Дитяча література: книжки з картинками, тетради, концепції раннього навчання. Електронна книга автора Алла Богуш повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Весела скарбничка дідуся Сміховика. літературно-художня збірка для читання дітям дошкільного віку - Алла Богуш
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Коментарів ще немає. Хочете бути першим?
Правовласникам