Книги » Новинки » Запах кориці та муркотіння кота рятують Різдво
Запах кориці та муркотіння кота рятують Різдво
Fb2

Книга Запах кориці та муркотіння кота рятують Різдво скачать fb2

Назва: Запах кориці та муркотіння кота рятують Різдво Тетяна Нечитайло
ISBN: 9786178192235
Мова: Українська
Кількість сторінок: 36
Рік видання: 2024
Формат: Електронна книга

Скачать Запах кориці та муркотіння кота рятують Різдво fb2

Короткий зміст книги Запах кориці та муркотіння кота рятують Різдво - Тетяна Нечитайло

Шлях до Різдва - це щоразу нова історія та нові герої, які у пошуках світла долають, здавалося б, неподоланні перешкоди. І Диво стається, особливо яскраве в темряві Різдвяної ночі, коли доля Всесвіту поєднується з твоєю, читачу, долею.


Тож не гаймо часу і вирушаймо в новий світ пригод, який створила для нас Тетяна Нечитайло, уже знайома читачеві за чудовою історією «У пошуках Софії». У своїй другій книжці вона знайомить нас із пекельним дослідницьким центром, у якому навчають, як спотворити Свято Різдва, та зі звичайною незвичайною сім’єю, де підростають двійко хлопчиків-близнюків, які прагнуть свята. Дрібна передсвяткова метушня дуже втомлює, а що ж врятує справжнє Свято?.. Хутчіш розгорніть цю дивовижну книжку - і дізнайтеся про це.



На сторінці ви можете завантажити книгу Запах кориці та муркотіння кота рятують Різдво в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Запах кориці та муркотіння кота рятують Різдво належить до жанру Художня література та супутня інформація, Фентезі, Сучасне фентезі. Електронна книга автора Тетяна Нечитайло повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Запах кориці та муркотіння кота рятують Різдво - Тетяна Нечитайло
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Коментарів ще немає. Хочете бути першим?
Правовласникам