Книги » Новинки » Круторіжка і люта зима
Круторіжка і люта зима
Fb2

Книга Круторіжка і люта зима скачать fb2

Автор: Яна Бауер
Назва: Круторіжка і люта зима Яна Бауер
ISBN: 9786176148241
Мова: Українська
Оригінальна назва: Круторіжка і люта зима
Кількість сторінок: 160
Рік видання: 2024
Формат: Електронна книга
7

Скачать Круторіжка і люта зима fb2

Короткий зміст книги Круторіжка і люта зима - Яна Бауер

Круторіжка, крихітна істота з гострими ріжками-гілками на голові і крутим норовом, повертаєтьсяу Страшний Ліс на справжнісінькому летючому кораблі! Лісове товариство чекають веселі зимові розвагиі нові пригоди, зустріч із прастраховиськом і бунт проти чужоземки у червоному капелюшку. Поламаниймагічний дзвіночок може начарувати не лише чорничний пиріг, а заклятий камінь стає небезпечним, щойнопотрапляє у чиїсь руки (чи то пак лапи).


«Круторіжка і люта зима» - друга книжка із серії казок словенської письменниці Яни Бауер про істотуз далеких країв. Круторіжка знайшла друзів серед маленьких читачів і читачок багатьох країн і вже ось-осьрозповість тобі про свої наступні страшні (і не дуже) приключки посеред лютої зими.

На сторінці ви можете завантажити книгу Круторіжка і люта зима в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Круторіжка і люта зима належить до жанру Художня література та супутня інформація, Легенди, міфі та казки, Сказки та народні казки. Електронна книга автора Яна Бауер повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Круторіжка і люта зима - Яна Бауер
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Коментарів ще немає. Хочете бути першим?
Правовласникам