Книги » Новинки » Пригоди поштових мишок на Півночі
Пригоди поштових мишок на Півночі
Fb2

Книга Пригоди поштових мишок на Півночі скачать fb2

Назва: Пригоди поштових мишок на Півночі Іґне Зарамбайте
ISBN: 9786176148418
Мова: Українська
Оригінальна назва: Пригоди поштових мишок на Півночі
Кількість сторінок: 104
Рік видання: 2024
Формат: Електронна книга
4

Скачать Пригоди поштових мишок на Півночі fb2

Короткий зміст книги Пригоди поштових мишок на Півночі - Іґне Зарамбайте

Мишки Берта, Людвік і Гоя вночі працюють на пошті, а у вільний час втілюють у життя мрії та бажання мешканців свого містечка. Урешті-решт вони вирішують відпочити і втілити власну мрію - поїхати на Північ до Різдвяного Дідуся!


Мишки завжди уявляли, що він разом із коман- дою крутих помічників живе у затишній хатині, яка пахне печивом і шоколадом. Однак реальність зовсім інша. Дім Різдвяного Дідуся більше схожий на фабрику чи лабораторію, де про все піклуються роботи й комп’ютери. Дідусь задоволений - залишається вдосталь часу на сон, йогу, танці та інші розваги, але поштові мишки з цим не можуть змиритися. Комп’ютери ж покладаються не на почуття, а на алгоритми. Хто вникне в дитячі мрії та надішле дитині найбажаніший подарунок?


Відпустка трійці раптом перетворюється на глобальну місію! Якщо мишки змогли допомогти людям у своєму містечку, можливо, вони допоможуть і Різдвяному Дідусю?


Адже Різдво без щирості - не Різдво...

На сторінці ви можете завантажити книгу Пригоди поштових мишок на Півночі в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Пригоди поштових мишок на Півночі належить до жанру Художня література та супутня інформація, Легенди, міфі та казки, Сказки та народні казки. Електронна книга автора Іґне Зарамбайте повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Пригоди поштових мишок на Півночі - Іґне Зарамбайте
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Коментарів ще немає. Хочете бути першим?
Правовласникам