Книги » Новинки » Коефіцієнт поцілунку
Коефіцієнт поцілунку
Fb2

Книга Коефіцієнт поцілунку скачать fb2

Назва: Коефіцієнт поцілунку Гелен Хоанг
ISBN: 9789669824912
Мова: Українська
Оригінальна назва: The Kiss Quotient
Кількість сторінок: 304
Рік видання: 2020
Формат: Електронна книга

Скачать Коефіцієнт поцілунку fb2

Короткий зміст книги Коефіцієнт поцілунку - Гелен Хоанг

Стелла завжди вірила в… математику. Ця наука могла логічно пояснити все, що відбувається довкола. Алгоритми, розрахунки — завдяки їм можна передбачити будьякі дрібниці. Наприклад, поведінку покупців та їхню реакцію на новий продукт. Цими «передбаченнями» Стелла й заробляла собі на життя. Успішна на роботі, дівчина нещасна в особистому житті через синдром Асперґера їй важко заводити знайомства й налагоджувати стосунки з чоловіками. Одного дня тридцятирічна самотня Стелла вирішує, що настав час опанувати науку любові. Її вчителем стає Майкл — красунчик зі служби ескортпослуг.


Йому відомо все про найпотаємніші бажання жінок. Чиста логіка й ніяких почуттів. Та кохання існує поза будьякою логікою. І розв’язати це рівняння головним героям доведеться удвох…

На сторінці ви можете завантажити книгу Коефіцієнт поцілунку в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Коефіцієнт поцілунку належить до жанру Художня література та супутня інформація, Художня література: жанрова й епістолярна, Новітня та сучасна художня література. Електронна книга автора Гелен Хоанг повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Коефіцієнт поцілунку - Гелен Хоанг
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Коментарів ще немає. Хочете бути першим?
Правовласникам