Книги » Новинки » Там, де співають раки
Там, де співають раки
Fb2

Книга Там, де співають раки скачать fb2

Назва: Там, де співають раки Делія Овенс
ISBN: 9789669825483
Мова: Українська
Оригінальна назва: Where th Crawdads Sing
Кількість сторінок: 432
Рік видання: 2021
Формат: Електронна книга

Скачать Там, де співають раки fb2

Короткий зміст книги Там, де співають раки - Делія Овенс

Кайя все життя спостерігає за безкраїми луками на узбережжі — маршами. Вона самотня посеред цієї дикої природи, їй доводиться в усьому покладатися лише на себе. З-поміж рідних у неї залишився тільки батько, але йому байдуже до доньки. Побоюючись, що її знов покинуть, Кайя не підпускає до себе нікого й ховається від проблем, як це роблять раки, за якими вона любить спостерігати. Та на все свій час, і одного разу дівчина усвідомлює, що ладна розділити з кимось свій закритий від сторонніх очей світ.


Це роман про вихід із зони комфорту, пошук однодумців і дорослішання без втрати власної особистості, хай би якої думки про це було оточення.

На сторінці ви можете завантажити книгу Там, де співають раки в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Там, де співають раки належить до жанру Художня література та супутня інформація, Художня література: жанрова й епістолярна, Новітня та сучасна художня література. Електронна книга автора Делія Овенс повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Там, де співають раки - Делія Овенс
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Коментарів ще немає. Хочете бути першим?
Правовласникам