Книги » Новинки » Не нюнь. Просто, трясця йому, зроби це!
Не нюнь. Просто, трясця йому, зроби це!
Fb2

Книга Не нюнь. Просто, трясця йому, зроби це! скачать fb2

Назва: Не нюнь. Просто, трясця йому, зроби це! Джен Сінсеро
ISBN: 9786177764358
Мова: Українська
Оригінальна назва: You Are Badass Every Day: How to Keep Your Motivation Strong, Your Vibe High, and Your Quest for Transformation Unstoppable
Кількість сторінок: 176
Рік видання: 2019
Формат: Електронна книга
16

Скачать Не нюнь. Просто, трясця йому, зроби це! fb2

Короткий зміст книги Не нюнь. Просто, трясця йому, зроби це! - Джен Сінсеро

Успіх – це спосіб життя. Джен Сінсеро повірює його досягнення з тренуваннями в залі. Чи з’являться у вас кубики на животі після того, як ви зробили одну вправу для м’язів пресу? Ні. Але якщо ви будете робити це щодня, то навіть не помітите, як тіло підтягнеться і ваша фізична форма покращиться. Щоб досягти успіху треба теж виконувати певні вправи. Це наче відвідування духовного спортзалу. В цій книзі ви знайдете безліч вправ для досягнення успіху і здійснення мрій, тож після її прочитання складіть розклад занять у духовному спортзалі. Певні практики вам відгукнуться і ви зробите їх щоденними звичками, тоді як інші – будете виконувати лише час від часу.

На сторінці ви можете завантажити книгу Не нюнь. Просто, трясця йому, зроби це! в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Не нюнь. Просто, трясця йому, зроби це! належить до жанру Здоров’я, відносини та особистісний розвиток, Самоудосконалення, особистісний розвиток і практичні поради, Практичні поради: лайфхаки, корисні підказки. Електронна книга автора Джен Сінсеро повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Не нюнь. Просто, трясця йому, зроби це! - Джен Сінсеро
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Коментарів ще немає. Хочете бути першим?
Правовласникам