Книги » Новинки » Витри шмарклі, подруго!. Girl, wash your face
Витри шмарклі, подруго!. Girl, wash your face
Fb2

Книга Витри шмарклі, подруго!. Girl, wash your face скачать fb2

Назва: Витри шмарклі, подруго!. Girl, wash your face Рейчел Голліс
ISBN: 9786177561827
Мова: Українська
Оригінальна назва: Girl, wash your face
Кількість сторінок: 256
Рік видання: 2019
Формат: Електронна книга
16

Скачать Витри шмарклі, подруго!. Girl, wash your face fb2

Короткий зміст книги Витри шмарклі, подруго!. Girl, wash your face - Рейчел Голліс

Відверта, яскрава, з біса розумна і трохи божевільна, Рейчел Голліс розповідає читачкам те, що інші не зважаться відкрити навіть найближчій подрузі. Вона озвучує 20 міфів, які отруюють життя більшості жінок. А потім розвінчує кожен з них, долучаючи до своїх роздумів трагічні, смішні, безглузді та просто зворушливі історії зі свого життя. Ця книжка зриває полуду з очей і розуму та спонукає по-новому поглянути на своє сьогодення і майбутнє. Розібратися зі страхами, душевними травмами, мріями, сподіваннями і почати рухатися до щастя. Справжнього щастя, без обману.


Тільки від вас залежить, ким ви є і наскільки ви щаслива. Ваше життя залежить від вас. Ці на перший погляд очевидні істини зараз звучать з усіх конференцій, лекцій і блогів. Тоді чому з досі стільки нещасних і спустошених жінок? Рейчел Голліс переконана, що через стереотипи, які засіли в наших головах і які поширюються в суспільстві. У цій книзі вона зруйнує міфи, які псують життя мільйонам жінкам.

На сторінці ви можете завантажити книгу Витри шмарклі, подруго!. Girl, wash your face в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Витри шмарклі, подруго!. Girl, wash your face належить до жанру Суспільство та соціальні науки, Психологія, Психологія: емоції. Електронна книга автора Рейчел Голліс повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Витри шмарклі, подруго!. Girl, wash your face - Рейчел Голліс
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Коментарів ще немає. Хочете бути першим?
Правовласникам