Книги » Новинки » Гелтер Скелтер
Гелтер Скелтер
Fb2

Книга Гелтер Скелтер скачать fb2

Назва: Гелтер Скелтер Олександр Завара
ISBN: 9786170954534
Мова: Українська
Кількість сторінок: 400
Рік видання: 2019
Формат: Електронна книга
99

Скачать Гелтер Скелтер fb2

Короткий зміст книги Гелтер Скелтер - Олександр Завара

«Гелтер Скелтер» — нова книга Олександра Завари, письменника, чий роман «Песиголовці» був відзначений критикою й читачами. Прозаїк успішно поєднує горор із елементами психологічного трилера, при цьому його молоді герої переконливі, атмосфера оповіді глибоко реалістична, а вдала гра з літературними алюзіями розширює простір оповіді. Звичайний університетський гуртожиток, звичайні студенти, але на цьому тлі розігрується драма, що викликає морозний жах і до останньої сторінки тримає читача в неймовірному напруженні. Хто ж стоїть за серією кривавих злодіянь?


Змішане співтовариство зовсім молодих, але дуже різних за ментальністю людей, чужих один одному, підкоряється особливим правилами, вибудовує власні ієрархії, зав’язує стосунки зі знаками «плюс» і «мінус» та збивається в зграйки та компанії, аби протистояти тиску середовища. І в цьому протистоянні часом відбуваються дуже дивні, часом неприродньо жахливі речі.

На сторінці ви можете завантажити книгу Гелтер Скелтер в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Гелтер Скелтер належить до жанру Художня література та супутня інформація, Трилер, Пригодницька література, Психологічний трилер. Електронна книга автора Олександр Завара повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Гелтер Скелтер - Олександр Завара
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Коментарів ще немає. Хочете бути першим?
Правовласникам