Книги » Новинки » Марсіани на Хрещатику. Літературний Київ початку XX століття
Марсіани на Хрещатику. Літературний Київ початку XX століття
Fb2

Книга Марсіани на Хрещатику. Літературний Київ початку XX століття скачать fb2

Назва: Марсіани на Хрещатику. Літературний Київ початку XX століття Віра Агеєва
ISBN: 9786178257064
Мова: Українська
Кількість сторінок: 408
Рік видання: 2023
Формат: Електронна книга

Скачать Марсіани на Хрещатику. Літературний Київ початку XX століття fb2

Короткий зміст книги Марсіани на Хрещатику. Літературний Київ початку XX століття - Віра Агеєва

Гуляючи Києвом, легко впізнати численні локації, описані в поемах і романах початку ХХ століття. Десь змінилися номери помешкань, по-новому пофарбовані фасади, іноді інші назви вулиць, але якщо придивитися, то можна уявити, як у «Льоху мистецтв» на Городецького сиділи за одним столом Тичина й Курбас, трохи далі, в кабінеті Підмогильного, збирався чи не весь мистецький Київ, а в підвалі готелю «Континенталь» зустрічалися за кавою непримиренні аспанфути, символісти й спіралісти. Вечірнім Хрещатиком гуляли справжні «марсіани», і в Георгіївському провулку шукала нових обріїв таємнича мистецька теософська дев’ятка.


Нова книжка Віри Агеєвої — це мандрівка літературним Києвом початку ХХ століття. Авторка покаже Київ очима авангардних художників, бунтівних емансипанток, богемних поетів, Київ, у якому жили й творили, попри все, що відбувалося довкола, Київ, який вистояв, уберігши свою історію та майбуття.

На сторінці ви можете завантажити книгу Марсіани на Хрещатику. Літературний Київ початку XX століття в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Марсіани на Хрещатику. Літературний Київ початку XX століття належить до жанру Біографія, література та літературознавство, Література: історія та критика. Електронна книга автора Віра Агеєва повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Марсіани на Хрещатику. Літературний Київ початку XX століття - Віра Агеєва
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Коментарів ще немає. Хочете бути першим?
Правовласникам