Книги » Новинки » BIG DATA. Зброя математичного знищення.. Як великі дані збільшують нерівність і загрожують демократії
BIG DATA. Зброя математичного знищення.. Як великі дані збільшують нерівність і загрожують демократії
Fb2

Книга BIG DATA. Зброя математичного знищення.. Як великі дані збільшують нерівність і загрожують демократії скачать fb2

Автор: Кейт О'Ніл
Назва: Учебная литература Кейт О'Ніл
ISBN: 9789669930064
Мова: Українська
Оригінальна назва: Weapons of math destruction
Кількість сторінок: 336
Рік видання: 2019
Формат: Електронна книга
16

Скачать BIG DATA. Зброя математичного знищення.. Як великі дані збільшують нерівність і загрожують демократії fb2

Короткий зміст книги BIG DATA. Зброя математичного знищення.. Як великі дані збільшують нерівність і загрожують демократії - Кейт О'Ніл

Всі хочуть зробити життя простішим, тому ми купуємо пральні машини і мультиварки, будуємо «розумні» будинки і щороку купуємо нові смартфони. А ще нам подобається, коли магазини надсилають актуальні для нас пропозиції на електронну пошту. Це приємно, правда ж? Хто і що за цим стоїть? Математичні алгоритми. Але крім того, що вони спрощують наше життя, вони ще й керують економікою, споживанням, лікарнями і навіть в’язницями. І все було б нічого, але багато з них далеко не досконалі і фатально помиляються.


Великі дані або BIG DATA мають багато фанатів, але авторка цієї книжки до них не належить. «BIG DATA. Зброя математичного знищення» про те, яку шкоду завдають алгоритми, як від великих даних залежить життя людей, і яке майбутнє чекає на нас усіх. Кейт О’Ніл дослідила ті випадки, коли люди страждали і зазнали невдачі у важливі моменти життя саме через BIG dаta: під час вступу в коледж, при спробах взяти кредит, при винесенні вироку в суді, при пошуку роботи.

На сторінці ви можете завантажити книгу BIG DATA. Зброя математичного знищення.. Як великі дані збільшують нерівність і загрожують демократії в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання BIG DATA. Зброя математичного знищення.. Як великі дані збільшують нерівність і загрожують демократії належить до жанру Математика і наука, Математика, Обчислення та математичний аналіз. Електронна книга автора Кейт О'Ніл повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу BIG DATA. Зброя математичного знищення.. Як великі дані збільшують нерівність і загрожують демократії - Кейт О'Ніл
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Коментарів ще немає. Хочете бути першим?
Правовласникам