Книги » Новинки » Оксамитові пальчики
Оксамитові пальчики
Fb2

Книга Оксамитові пальчики скачать fb2

Назва: Оксамитові пальчики Сара Вотерс
ISBN: 9789669825001
Мова: Українська
Оригінальна назва: Fingersmith
Кількість сторінок: 688
Рік видання: 2019
Формат: Електронна книга

Скачать Оксамитові пальчики fb2

Короткий зміст книги Оксамитові пальчики - Сара Вотерс

Неймовірно напружений карколомний сюжет роману базується на хитросплетіннях, маніпуляціях і химерних таємницях. Тут є все: кохання, авантюри, зрада, біль та емоційне насильство. Лондон Вікторіанської епохи зображено без прикрас: бідні квартали, засмічена Темза, шахраї, жебраки, порнографи й психіатричні лікарні, більше схожі на тюрми.


Серед цього шаленства і зростала Сью: у сім’ї шахраїв, які скупають крадене й торгують дітьми. Одного разу пройдисвіт на прізвисько Джентльмен запропонував дівчині авантюру: влаштуватися служницею до багатої леді, допомогти йому схилити її до заміжжя, заволодіти статками жінки й потім поділити їх. Здавалося б, план простий, і Сью погоджується. Але з’ясувалося, що в дурні може пошитися будь-хто — власне, і вона сама.

На сторінці ви можете завантажити книгу Оксамитові пальчики в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Оксамитові пальчики належить до жанру Художня література та супутня інформація, Художня література: жанрова й епістолярна, Новітня та сучасна художня література. Електронна книга автора Сара Вотерс повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Оксамитові пальчики - Сара Вотерс
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Коментарів ще немає. Хочете бути першим?
Правовласникам