Книги » Новинки » І тоді вона зникла
І тоді вона зникла
Fb2

Книга І тоді вона зникла скачать fb2

Назва: І тоді вона зникла Лайза Джуелл
ISBN: 9789669825988
Мова: Українська
Оригінальна назва: Then She Was Gone
Кількість сторінок: 304
Рік видання: 2020
Формат: Електронна книга

Скачать І тоді вона зникла fb2

Короткий зміст книги І тоді вона зникла - Лайза Джуелл

Напружений драматичний роман про силу материнської любові, прощення й зцілення після втрати найдорожчого. П’ятнадцятирічна Еллі Мек — наймолодша дитина в родині, кохана дівчина та амбітна учениця. Аж раптом вона зникає — безглуздо, без пояснень, тим самим перекинувши життя близьких догори дриґом. За два роки дівчину припиняють шукати, адже, за версією поліції, Еллі втекла з дому. Однак її мати Лорел вважає інакше.


Від моменту зникнення Еллі минає десять років. Поліція знаходить її рештки. Остання надія дізнатися, що з нею сталося, майже згасла. Проте одного дня, коли Лорел знайомиться з харизматичним чоловіком і його дев’ятирічною дочкою Поппі, події минулого спливають у її пам’яті. Адже маленька Поппі неймовірно схожа на загиблу Еллі.

На сторінці ви можете завантажити книгу І тоді вона зникла в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання І тоді вона зникла належить до жанру Художня література та супутня інформація, Художня література: жанрова й епістолярна, Новітня та сучасна художня література. Електронна книга автора Лайза Джуелл повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу І тоді вона зникла - Лайза Джуелл
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Коментарів ще немає. Хочете бути першим?
Правовласникам