Книги » Новинки » Дім на березі озера
Дім на березі озера
Fb2

Книга Дім на березі озера скачать fb2

Назва: Дім на березі озера Мері Ловсон
ISBN: 9786170949264
Мова: Українська
Оригінальна назва: House by the lake
Кількість сторінок: 320
Рік видання: 2018
Формат: Електронна книга
99

Скачать Дім на березі озера fb2

Короткий зміст книги Дім на березі озера - Мері Ловсон

Ніщо не віщувало біди у родині Моррісонів, що жила на півночі Онтаріо. Та автомобільна аварія залишила дітей круглими сиротами. Як жити далі? Пошуки відповіді на це питання будуть болісними, а для декого смисли відкриються аж через двадцять років... Майстерно написаний, правдивий і життєвий роман від канадської письменниці Мері Ловсон — уперше в українському перекладі.


Драма родинного кохання та непорозумінь, образ, що ховаються у підпіллі свідомості всіх членів родини. Канадська авторка Мері Ловсон майстерно описує родинне життя з усіма його проблемами та негараздами. Це історія про те, що гріхи батьків обов’язково відобразяться на їх дітях.

На сторінці ви можете завантажити книгу Дім на березі озера в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Дім на березі озера належить до жанру Художня література та супутня інформація, Художня література: жанрова та епістолярна, Класична художня література. Електронна книга автора Мері Ловсон повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Дім на березі озера - Мері Ловсон
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Коментарів ще немає. Хочете бути першим?
Правовласникам