Книги » Новинки » Історія Артура Трулава
Історія Артура Трулава
Fb2

Книга Історія Артура Трулава скачать fb2

Назва: Історія Артура Трулава Елізабет Берг
ISBN: 9789669825391
Мова: Українська
Оригінальна назва: The Story of Arthur Truluv
Кількість сторінок: 208
Рік видання: 2021
Формат: Електронна книга

Скачать Історія Артура Трулава fb2

Короткий зміст книги Історія Артура Трулава - Елізабет Берг

Мозес протягом шести місяців після смерті дружини щодня навідується на її могилу. Зазвичай мовчки обідає на цвинтарі та повертається додому, але одного весняного дня на нього очікує несподівана зустріч.


Медді Гарріс самотньо всюди, але не на кладовищі — тут спокійно та можна забути про власні проблеми, а їх у дівчини чимало. Медді зростає без матері, у неї непрості стосунки з батьком, вона майже не має друзів, а тут ще й хлопець кинув її у скрутний момент. Вона називає нового знайомого Трулав — «справжня любов», а він по-батьківськи кличе її Сонечком. І Медді навіть не уявляє собі, яку роль відіграє Артур у її житті та в долі його теж самотньої старенької сусідки Люсіль, котра обожнює готувати домашню випічку. Саме від зустрічі цих героїв і почнеться історія справжньої відданої дружби та взаємної підтримки, що її можна часом дістати й від пересічного незнайомця.

На сторінці ви можете завантажити книгу Історія Артура Трулава в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Історія Артура Трулава належить до жанру Художня література та супутня інформація, Художня література: жанрова й епістолярна, Новітня та сучасна художня література. Електронна книга автора Елізабет Берг повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Історія Артура Трулава - Елізабет Берг
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Коментарів ще немає. Хочете бути першим?
Правовласникам