Книги » Новинки » Лідерство в буремні часи
Лідерство в буремні часи
Fb2

Книга Лідерство в буремні часи скачать fb2

Назва: Лідерство в буремні часи Доріс КірнсГудвін
ISBN: 9789669825421
Мова: Українська
Оригінальна назва: LEADERSHIP: IN TURBULENT TIMES
Кількість сторінок: 592
Рік видання: 2021
Формат: Електронна книга

Скачать Лідерство в буремні часи fb2

Короткий зміст книги Лідерство в буремні часи - Доріс КірнсГудвін

Не існує єдиного рецепта лідерства. Це доводять власним життям і діяльністю президенти США — Авраам Лінкольн, Теодор Рузвельт, Франклін Рузвельт і Ліндон Джонсон. Їхні прагнення, кар’єрні шляхи й тактики ухвалення рішень геть несхожі. Проте є й дещо спільне: особлива наснага та віра у власні сили й свою націю.


Ці люди започаткували глобальні державні перетворення, змінивши хід історії Сполучених Штатів і всього світу, об’єднали заради спільної мети та повели за собою співвітчизників. Їхні лідерські риси найяскравіше проявилися саме в буремні часи. І саме цей досвід варто перейняти — керівникам країн і бізнесменам, кризовим менеджерам і звичайним людям.

На сторінці ви можете завантажити книгу Лідерство в буремні часи в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Лідерство в буремні часи належить до жанру Біографія, література та літературознавство, Біографії та нехудожня література. Електронна книга автора Доріс КірнсГудвін повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Лідерство в буремні часи - Доріс КірнсГудвін
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Коментарів ще немає. Хочете бути першим?
Правовласникам