Книги » Новинки » Там, де ліс зустрічає зорі
Там, де ліс зустрічає зорі
Fb2

Книга Там, де ліс зустрічає зорі скачать fb2

Назва: Там, де ліс зустрічає зорі Ґленді Вандера
ISBN: 9789669826343
Мова: Українська
Оригінальна назва: Where the Forest Meets the Stars
Кількість сторінок: 368
Рік видання: 2020
Формат: Електронна книга

Скачать Там, де ліс зустрічає зорі fb2

Короткий зміст книги Там, де ліс зустрічає зорі - Ґленді Вандера

Орнітолог Джоанна Тіл від ранку до ночі працює над польовими дослідженнями. Робота з дисертацією допомагає жінці опритомніти після втрати матері та власної боротьби з раком. Якось у неї на подвір’ї з’являється дивна дитина і стверджує, що прибула з особливою іншопланетною місією.


Відтепер дослідниця має чималий клопіт. Як бути з дівчинкою, котру так просто не здаси в поліцію, адже вона спритно втікає від усіх чужаків, окрім Джо? Її нема в списках зниклих дітей штату Іллінойс, до того ж поведінка маленької розумниці Урси чимраз більше вказує на її незвичайне походження. Мимохіть помічником Джо стає сусід Ґебріел Неш, продавець домашніх яєць. Після знайомства з Урсою в життя цих двох персонажів увірвуться не лише містичні зоряні чари, але й відлуння чужих таємниць і злочинів.

На сторінці ви можете завантажити книгу Там, де ліс зустрічає зорі в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Там, де ліс зустрічає зорі належить до жанру Художня література та супутня інформація, Фентезі, Магічний реалізм. Електронна книга автора Ґленді Вандера повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Там, де ліс зустрічає зорі - Ґленді Вандера
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Коментарів ще немає. Хочете бути першим?
Правовласникам