Книги » Новинки » Мистецтво збиратися разом. Як організувати змістовну та результативну зустріч
Мистецтво збиратися разом. Як організувати змістовну та результативну зустріч
Fb2

Книга Мистецтво збиратися разом. Як організувати змістовну та результативну зустріч скачать fb2

Назва: Мистецтво збиратися разом. Як організувати змістовну та результативну зустріч Прія Паркер
ISBN: 9789669826091
Мова: Українська
Оригінальна назва: The Art of Gathering: How We Meet and Why It Matters
Кількість сторінок: 288
Рік видання: 2020
Формат: Електронна книга

Скачать Мистецтво збиратися разом. Як організувати змістовну та результативну зустріч fb2

Короткий зміст книги Мистецтво збиратися разом. Як організувати змістовну та результативну зустріч - Прія Паркер

Наше життя — це калейдоскоп зустрічей родинні посиденьки, кавабрейки в офісі, демонстрації, флешмоби, виставки. Рутина? Ми помилково вважаємо, що одним помахом магічної палички звичайний шаблонний етикет перетвориться на теплу душевну зустріч.


«Мистецтво збиратися разом» — це і мандрівка, і путівник водночас. Ця книжка створена для тих, хто коли-небудь розмірковував, як звичайні сходини перетворити на цікаву й результативну зустріч. Не має значення, що це — тусовка у п’ятизірковому готелі чи бізнесзустріч, переговори тетатет чи комунікація цілої групи. Цікаві фішки та лайфхаки з організації, планування та проведення будьяких зустрічей —приватних чи корпоративних. Реальні бесіди з організаторами конференцій та вихователями дитячого табору, тренерами та директорами, фотографами, інструкторами, консультантами, аналітиками та творцями комп’ютерних ігор — тепер кожна ваша зустріч стане сходинкою до нових горизонтів продуктивності та успіху.

На сторінці ви можете завантажити книгу Мистецтво збиратися разом. Як організувати змістовну та результативну зустріч в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Мистецтво збиратися разом. Як організувати змістовну та результативну зустріч належить до жанру Довідкова, інформаційна та міждисциплінарна тематика, Міждисциплінарні дослідження, Комунікативні дослідження. Електронна книга автора Прія Паркер повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Мистецтво збиратися разом. Як організувати змістовну та результативну зустріч - Прія Паркер
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Коментарів ще немає. Хочете бути першим?
Правовласникам