Книги » Новинки » Думай як чернець. Посібник із досягнення внутрішньої гармонії
Думай як чернець. Посібник із досягнення внутрішньої гармонії
Fb2

Книга Думай як чернець. Посібник із досягнення внутрішньої гармонії скачать fb2

Назва: Думай як чернець. Посібник із досягнення внутрішньої гармонії Джей Шетті
ISBN: 9789669932945
Мова: Українська
Оригінальна назва: THINK LIKE A MONK: How to Stop Overthinking, Let Go of Other People’s Expectations and Live a Purposeful Life
Кількість сторінок: 416
Рік видання: 2021
Формат: Електронна книга
16

Скачать Думай як чернець. Посібник із досягнення внутрішньої гармонії fb2

Короткий зміст книги Думай як чернець. Посібник із досягнення внутрішньої гармонії - Джей Шетті

Джей Шетті три роки прослужив ченцем у буддистському храмі. А коли один із вчителів сказав йому, що він принесе більше користі людям, коли повернеться до мирського життя й ділитиметься з ними набутою мудрістю, Джей Шетті так і зробив. Нині його відео набирають мільярди переглядів, у соціальних мережах за ним слідкують десятки мільйонів людей зі всього світу, й більшість із них завдячують позитивними змінами у своєму життя практичним і простим порадам колишнього ченця. Проєднавши давню мудрість і свій досвід перебування в монастирі, автор вчить, як подолати негативні думки та звички й досягти спокою та цілей, до яких кожен із нас прагне. Абстрактні уроки Джей Шетті трансформує в конкретні поради та вправи, доступні кожному з нас. (Джей Шетті)

На сторінці ви можете завантажити книгу Думай як чернець. Посібник із досягнення внутрішньої гармонії в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Думай як чернець. Посібник із досягнення внутрішньої гармонії належить до жанру Здоров’я, відносини та особистісний розвиток, Самоудосконалення, особистісний розвиток і практичні поради, Поради щодо кар’єрного розвитку та досягнення успіху. Електронна книга автора Джей Шетті повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Думай як чернець. Посібник із досягнення внутрішньої гармонії - Джей Шетті
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Коментарів ще немає. Хочете бути першим?
Правовласникам