Книги » Новинки » УСІ діагностувальні роботи. Математика. 5 клас
УСІ діагностувальні роботи. Математика. 5 клас
Fb2

Книга УСІ діагностувальні роботи. Математика. 5 клас Ольга Старова скачать fb2

Назва: Електронна книга УСІ діагностувальні роботи. Математика. 5 клас
ISBN: 9786170040657
Мова: Українська
Видавництво: Основа
Кількість сторінок: 64
Рік видання: 2022
Формат: Електронна

Скачать УСІ діагностувальні роботи. Математика. 5 клас fb2

Короткий зміст книги УСІ діагностувальні роботи. Математика. 5 клас - Ольга Старова

Посібник містить систему завдань, призначених для оцінювання навчальних досягнень учнів 5-го класу з усіх тем курсу відповідно до вимог нового Державного стандарту базової загальної середньої освіти, Типової освітньої програми для 5–9 класів закладів загальної середньої освіти (наказ МОН від 19.02.2021 № 235), змісту всіх чинних модельних навчальних програм «Математика. 5–6 класи» для закладів загальної середньої освіти, рекомендованих Міністерством освіти і науки України (наказ МОН від 12.07.2021 № 795).
Пропоновані завдання дібрані для всіх видів оцінювання з математики, зокрема: бліцоцінювання, поточних комбінованих, тестових, підсумкових діагностувальних робіт. Усі роботи розміщені на окремих аркушах зручного формату (за варіантами), наприкінці яких відведене місце для самооцінювання здобувачів освіти та коментаря вчителя.
Для вчителів математики, учнів 5-х класів Нової української школи. На сторінці ви можете завантажити книгу УСІ діагностувальні роботи. Математика. 5 клас в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання УСІ діагностувальні роботи. Математика. 5 клас належить до жанру Викладання навчальних матеріалів. Електронна книга автора Ольга Старова повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу УСІ діагностувальні роботи. Математика. 5 клас - Ольга Старова
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Коментарів ще немає. Хочете бути першим?
Правовласникам