Книги » Новинки » Том Соєр за кордоном. Том Соєр — детектив
Том Соєр за кордоном. Том Соєр — детектив
Fb2

Книга Том Соєр за кордоном. Том Соєр — детектив Марк Твен скачать fb2

Автор: Марк Твен
Назва: Електронна книга Том Соєр за кордоном. Том Соєр — детектив
ISBN: 978-617-551-306-4
Мова: Українська
Видавництво: Фоліо
Кількість сторінок: 224
Рік видання: 2023
Формат: Електронна

Скачать Том Соєр за кордоном. Том Соєр — детектив fb2

Короткий зміст книги Том Соєр за кордоном. Том Соєр — детектив - Марк Твен

Марк Твен (справжнє ім’я Семюел Ленггорн Клеменс; 1835— 1910) — відомий американський письменник, сатирик, видавець, про якого Вільям Фолкнер писав, що він був «першим по-справжньому американським письменником, і всі ми з того часу — його наступники». Найвідомішими творами Марка Твена є «Пригоди Тома Соєра» та «Пригоди Гекльберрі Фінна», якими й досі зачитуються читачі в усьому світі.
Повість «Том Соєр за кордоном» (1894) — це продовження пригод трійці нерозлучних друзів: Тома Соєра, Гекльберрі Фінна та малого Джима, які, випадково потрапивши у кошик повітряної кулі, вирушили у навколосвітню подорож. А в повісті «Том Соєр — детектив» (1896) Том Соєр та Гекльберрі Фінн допомагають розслідувати заплутаний злочин — зникнення діамантів та убивство, й для цього їм довелося поїхати із Міссурі аж до Арканзасу. На сторінці ви можете завантажити книгу Том Соєр за кордоном. Том Соєр — детектив в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Том Соєр за кордоном. Том Соєр — детектив належить до жанру Пригодницькі романи для дітей. Електронна книга автора Марк Твен повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Том Соєр за кордоном. Том Соєр — детектив - Марк Твен
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Андрій
Андрій
11 серпня 2024 01:44
"Том Соєр за кордоном" — це захоплююча подорож, де юний герой знову потрапляє в незвичайні пригоди, сповнені інтриг та загадок. Марк Твен майстерно поєднує гумор та соціальну критику, занурюючи читача у світ, де дружба та вірність стають ключовими цінностями. Це не лише розвага, а й глибоке дослідження моральних аспектів життя в нових умовах.
Правовласникам