Книги » Новинки » Едгар Аллан По. Повне зібрання творів. Том 1
Едгар Аллан По. Повне зібрання творів. Том 1
Fb2

Книга Едгар Аллан По. Повне зібрання творів. Том 1 Едгар Аллан По скачать fb2

Назва: Електронна книга Едгар Аллан По. Повне зібрання творів. Том 1
Мова: Українська
Видавництво: Мультимедійне видавництво Стрельбицького
Рік видання: 2023
Формат: Електронна

Скачать Едгар Аллан По. Повне зібрання творів. Том 1 fb2

Короткий зміст книги Едгар Аллан По. Повне зібрання творів. Том 1 - Едгар Аллан По

Едгар Аллан По — американський письменник, поет, есеїст, драматург, літературний редактор і критик, один із провідних представників американського романтизму.
Найвідоміший своїми макабричними і містичними оповіданнями.
Едгар По був одним із перших американських професіоналів короткого оповідання і засновником детективу. Шанований за внесок у народження жанру наукової фантастики. Він був першим відомим американським письменником, який намагався заробляти винятково творчістю, тому упродовж життя По потерпав від матеріальної скрути, тому що його твори не були адекватно оцінені сучасниками.
Саме Едгару Аллану По ми завдячуємо виведенню химерної прози у всьому її розмаїття на кардинально інший естетичний рівень, і саме його творчість визначним чином вплинула на багатьох письменників, поетів, музикантів та художників, а інший славетний представник літератури химерного та потойбічного, Говард Філіпс Лавкрафт, називав По своїм літературним наставником, без якого не було б більшості його творів. На сторінці ви можете завантажити книгу Едгар Аллан По. Повне зібрання творів. Том 1 в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Едгар Аллан По. Повне зібрання творів. Том 1 належить до жанру Класична проза. Електронна книга автора Едгар Аллан По повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Едгар Аллан По. Повне зібрання творів. Том 1 - Едгар Аллан По
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Софія
Софія
12 серпня 2024 03:44
Книга "Едгар Аллан По. Повне зібрання творів. Том 1" є вражаючим зібранням геніальних оповідань і віршів автора, які поглиблюють розуміння теми людських страхів і таємниць. Кожен твір пронизаний атмосферою містики та меланхолії, що залишає незабутнє враження. Цей том стане справжнім скарбом для любителів загадкової і готичної літератури.
Правовласникам