Книги » Новинки » Head First. Python
Head First. Python
Fb2

Книга Head First. Python Пол Беррі скачать fb2

Автор: Пол Беррі
Назва: Електронна книга Head First. Python
ISBN: 978-617-522-019-1
Мова: Українська
Видавництво: Фабула
Кількість сторінок: 624
Рік видання: 2021
Формат: Електронна

Скачать Head First. Python fb2

Короткий зміст книги Head First. Python - Пол Беррі

Мова Python сьогодні відома у всьому світі. Вона задіяна в пошукових системах Google, на ній майже цілком написані відеохостинг Youtube і соціальна мережа Reddit, активно використовують її Facebook та Instagram. Агентство національної безпеки США з її допомогою аналізує розвіддані, а NASA розв’язує найскладніші наукові проблеми. Інакше кажучи, Python під силу не тільки обчислювальні задачі, а й тестування, адміністрування і розробка програмних продуктів.
Дійсно хочете швидко оволодіти мовою Python, не докладаючи зайвих зусиль? У цьому допоможе чудовий посібник Пола Беррі Head First Python, створений на засадах останніх досягнень когнітивної науки. Ваш мозок буде змушений постійно працювати, а не губитися в нетрях занудливих текстів, що навіюють сон. Ви дізнаєтеся, як створити власний застосунок, як керувати базами даних, обробляти виключення і здійснювати первинну обробку даних. Якщо вас цікавить те, що можна робити з контекстними менеджерами, декораторами і генераторами, то ви точно потрапили за адресою. Захоплива, але не легковажна, інформативна, позбавлена зайвого пафосу книжка Пола Беррі містить більшу частину того, що вам доведеться використовувати чи не щодня у своїй подальшій роботі. Єдине застереження — бажано, щоби майбутній читач хоча би на початковому рівні володів однією з поширених мов програмування. На сторінці ви можете завантажити книгу Head First. Python в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Head First. Python належить до жанру Python. Електронна книга автора Пол Беррі повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Head First. Python - Пол Беррі
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Юлія
Юлія
11 серпня 2024 03:22
"Head First. Python" Поля Беррі - це чудовий посібник для тих, хто хоче швидко освоїти основи програмування на Python. Книга пропонує зрозумілі пояснення, інтерактивні вправи та кумедні ілюстрації, що робить навчання захопливим і продуктивним. Рекомендую всім, хто прагне до практичного навчання у світі програмування!
Правовласникам