Книги » Новинки » Head First. Патерни проєктування
Head First. Патерни проєктування
Fb2

Книга Head First. Патерни проєктування Берт Бейтс, Елізабет Робсон, Ерік Фрімен, Кетті Сьєрра скачать fb2

Назва: Електронна книга Head First. Патерни проєктування
ISBN: 978-617-09-6159-4
Мова: Українська
Видавництво: Фабула
Кількість сторінок: 672
Рік видання: 2020
Формат: Електронна

Скачать Head First. Патерни проєктування fb2

Короткий зміст книги Head First. Патерни проєктування - Берт Бейтс, Елізабет Робсон, Ерік Фрімен, Кетті Сьєрра

«Патерни проєктування» — ваша книжка, якщо вам хоч колись доводилося стикатися з проблемами дизайну програмного забезпечення. Вам не доведеться «винаходити колесо» — просто скористайтеся зведеним докупи величезним досвідом розробників і можливістю використовувати найкращі практики.
Ви дізнаєтеся, навіщо потрібні патерни, побачите, як вони виглядають і працюють у «дикій природі», а призвичаївшись до їх використання, зможете витратити вільний час на щось більш складне і цікаве. Автори чудово показали, як патерни використовуються у Java API і як застосувати вбудовану підтримку патернів Java у вашому власному коді. Заразом ви засвоїте реальні принципи ОО-програмування, що залишаться з вами і тоді, коли доведеться працювати без патернів.
Візуально насичений формат книжки розроблений із використанням новітніх досліджень в галузях нейробіології, когнітивної науки і теорії навчання. Тому весь її матеріал миттєво запам’ятовується, і невдовзі ви зможете з легкістю спілкуватися з іншими членами вашої команди на «таємній мові» патернів проєктування. На сторінці ви можете завантажити книгу Head First. Патерни проєктування в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Head First. Патерни проєктування належить до жанру Інші пакети САПР. Електронна книга автора Берт Бейтс, Елізабет Робсон, Ерік Фрімен, Кетті Сьєрра повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Head First. Патерни проєктування - Берт Бейтс, Елізабет Робсон, Ерік Фрімен, Кетті Сьєрра
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Андрій
Андрій
11 серпня 2024 04:22
Книга "Head First. Патерни проєктування" — це захоплюючий та доступний посібник, який майстерно пояснює складні концепції патернів проєктування. Завдяки яскравому стилю та практичним прикладам, автори роблять матеріал зрозумілим навіть для новачків у програмуванні. Вона стане незамінним ресурсом для тих, хто прагне вдосконалити свої навички у створенні ефективного та гнучкого програмного забезпечення.
Правовласникам