Книги » Новинки » Помилкаріум. Моя українська правильна та вишукана
Помилкаріум. Моя українська правильна та вишукана
Fb2

Книга Помилкаріум. Моя українська правильна та вишукана Юлія Дворецька скачать fb2

Назва: Електронна книга Помилкаріум. Моя українська правильна та вишукана
ISBN: 9786170039712
Мова: Українська
Видавництво: Основа
Кількість сторінок: 128
Рік видання: 2023
Формат: Електронна

Скачать Помилкаріум. Моя українська правильна та вишукана fb2

Короткий зміст книги Помилкаріум. Моя українська правильна та вишукана - Юлія Дворецька

Росіянізми, неправильний наголос, складнощі перекладу, обмежений словниковий запас — те, що заважає говорити українською вільно та правильно. Але не помиляється лише той, хто не робить нічого. Ми ж пропонуємо вчитися на помилках і зробити їх союзниками у поліпшенні своєї української! «Помилкаріум» — унікальний проєкт, спрямований на допомогу всім, хто вивчає та вдосконалює українську. Тут ви не знайдете складної теорії та історії розвитку мови. На вас чекають приклади найпоширеніших помилок і варіанти їхнього виправлення. Матеріали книги — це 15-річний досвід авторки, редакторки і коректорки, яка знається на текстах на всі 100%!
«Помилкаріум» — ваш помічник з української мови.
Вивчайте, говоріть вільно, впевнено та вишукано! На сторінці ви можете завантажити книгу Помилкаріум. Моя українська правильна та вишукана в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Помилкаріум. Моя українська правильна та вишукана належить до жанру Підручники, посібники. Електронна книга автора Юлія Дворецька повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Помилкаріум. Моя українська правильна та вишукана - Юлія Дворецька
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Олександр
Олександр
11 серпня 2024 06:44
Книга Юлії Дворецької "Помилкаріум. Моя українська правильна та вишукана" є неперевершеним путівником у світі української мови, що допомагає читачеві не лише уникнути поширених помилок, а й насолоджуватися красою та багатством рідної мови. Авторка вважає, що мова — це не лише інструмент спілкування, а й культурна спадщина, яку варто берегти і шанувати. Рекомендую всім, хто прагне вдосконалити свої мовні навички та глибше зрозуміти українську культуру!
Правовласникам