Книги » Новинки » Приватна книгозбірня. Передмови
Приватна книгозбірня. Передмови
Fb2

Книга Приватна книгозбірня. Передмови Хорхе Луїс Борхес скачать fb2

Назва: Електронна книга Приватна книгозбірня. Передмови
ISBN: 978-617-553-019-1
Мова: Українська
Видавництво: Видавництво Анетти Антоненко
Кількість сторінок: 136
Рік видання: 2023
Формат: Електронна

Скачать Приватна книгозбірня. Передмови fb2

Короткий зміст книги Приватна книгозбірня. Передмови - Хорхе Луїс Борхес

Хорхе Луїс Борхес (1899 — 1986) — культовий автор інтелектуалів, професор honoris causa провідних університетів світу й провідник Вавилонською бібліотекою й чи не всіма бібліотеками світу. У «Приватній книгозбірні» (1985) зібрано передмови, написані Хорхе Луїсом Борхесом до книжок, які увійшли до його колекції зі ста обов’язкових до прочитання творів. Добирав ці твори Борхес на власний розсуд, але встиг написати лише шістдесят чотири передмови до них, бо завершити задумане йому завадила смерть.
«Книжка — це річ серед речей, том, загублений поміж томів, яких є сила-силенна в байдужому всесвіті, доки не натрапить на свого читача, на людину, призначену для її символів. ... Дай Боже, щоб ти був читачем, якого ця книжка дожидала», — такими словами звертається до майбутнього читача цієї книжки її автор. На сторінці ви можете завантажити книгу Приватна книгозбірня. Передмови в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Приватна книгозбірня. Передмови належить до жанру Збірники есе і кореспонденція. Електронна книга автора Хорхе Луїс Борхес повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Приватна книгозбірня. Передмови - Хорхе Луїс Борхес
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Віталій
Віталій
11 серпня 2024 09:55
«Приватна книгозбірня» – це захоплюючий твір, який відкриває двері у світ літератури та знань через призму особистих бібліотек. Передмова Хорхе Луїса Борхеса додає особливого шарму, адже його філософські роздуми про книги та їхню цінність вражають глибиною і емоційністю. Ця книга стане справжнім скарбом для любителів літератури та тих, хто цінує магію слова.
Правовласникам