Книги » Новинки » Більше ніж гра. Don't stop
Більше ніж гра. Don't stop
Fb2

Книга Більше ніж гра. Don't stop Володимир Алмашин скачать fb2

Назва: Електронна книга Більше ніж гра. Don't stop
ISBN: 978-617-95054-3-0
Мова: Українська
Видавництво: Zалізний тато
Кількість сторінок: 214
Рік видання: 2021
Формат: Електронна

Скачать Більше ніж гра. Don't stop fb2

Короткий зміст книги Більше ніж гра. Don't stop - Володимир Алмашин

Володимир Алмашин – легенда біло-синього руху. Автор двох культових книг фанатської тематики «Don’t stop» та «Більше ніж гра». Практикуючий теоретик фанатизму, як стилю життя, він запам’ятався завжди усміхненим та готовим до вчинків. Вічний романтик, постійний шукач пригод, знавець історії рідного міста та країни, його знання ніколи не обмежувалися окремо взятою темою. Він встиг прожити насичене життя, будучи хуліганом, що без вагань йшов на ворогів свого клубу, так і стримано-виваженим літописцем, який зміг яскравими барвами описати будні фанатського життя. Вірний фанат «Динамо» та патріот України – зразок бойової одиниці сектору. У пам’ять про цю непересічну особистість ми зібрали воєдино його знакову творчість, щоб перевидати її під одним знаменником.
У якості передмови до книги виступлять історії друзів легендарного автора.
Світлій пам’яті Володимира «Бороди» Алмашина присвячується. На сторінці ви можете завантажити книгу Більше ніж гра. Don't stop в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Більше ніж гра. Don't stop належить до жанру Футбол. Електронна книга автора Володимир Алмашин повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Більше ніж гра. Don't stop - Володимир Алмашин
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Ігор
Ігор
11 серпня 2024 12:33
"Більше ніж гра. Don't stop" Володимира Алмашина — це захоплююча книга, яка поєднує в собі надихаючі історії про resiliency та невтомну боротьбу за свої мрії. Автор майстерно передає емоції, що супроводжують шлях до успіху, роблячи читання не лише приємним, а й мотивуючим. Рекомендую всім, хто шукає натхнення та нові горизонти!
Правовласникам