Книги » Новинки » Батьки та школа онлайн / офлайн. Як запобігти непорозумінням і конфліктам
Батьки та школа онлайн / офлайн. Як запобігти непорозумінням і конфліктам
Fb2

Книга Батьки та школа онлайн / офлайн. Як запобігти непорозумінням і конфліктам скачать fb2

Назва: Електронна книга Батьки та школа онлайн / офлайн. Як запобігти непорозумінням і конфліктам
ISBN: 978-617-00-3994-1
Мова: Українська
Видавництво: Основа
Кількість сторінок: 144
Рік видання: 2022
Формат: Електронна

Скачать Батьки та школа онлайн / офлайн. Як запобігти непорозумінням і конфліктам fb2

Короткий зміст книги Батьки та школа онлайн / офлайн. Як запобігти непорозумінням і конфліктам -

Сучасні новації в освіті зумовлюють зміни у формах і методах роботи з батьками. Наразі гостро стоїть потреба відмови від традиційних і пропозиція нових підходів до взаємодії сім’ї та школи, виховання дітей та підлітків. У посібнику ви знайдете відповіді на різноманітні питання організації ефективної комунікації з батьками в умовах дистанційного та змішаного навчання. Ми створили покрокові алгоритми підготовки й проведення індивідуальних та групових бесід з батьками на зустрічах офлайн, а також особливості роботи з батьками в інклюзивному класі. Головний акцент у посібнику зроблено на онлайн-комунікаціях: email-листування, viber-чати, Zoom, Skype, Google Мeet та інші месенджери та застосунки в освітньому і виховному процесі. Ми додали пам’ятки про культуру спілкування, стратегії ефективного розв'язання конфліктів, правила проведення відеоконференції тощо. Крім того ви дізнаєтеся про те, як створити власний блог чи сайт в інтеренеті.
Цей посібник стане у пригоді класним керівникам, учителям-предметникам, учителям початкових класів, вихователям, заступникам директорів з виховної роботи. На сторінці ви можете завантажити книгу Батьки та школа онлайн / офлайн. Як запобігти непорозумінням і конфліктам в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Батьки та школа онлайн / офлайн. Як запобігти непорозумінням і конфліктам належить до жанру Загальна педагогіка. Електронна книга автора повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Батьки та школа онлайн / офлайн. Як запобігти непорозумінням і конфліктам -
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Тетяна
Тетяна
11 серпня 2024 14:44
Книга "Батьки та школа онлайн / офлайн" є корисним посібником для батьків, які прагнуть налагодити конструктивний діалог зі школою та уникнути конфліктів. Автори вміло поєднують практичні поради з глибоким розумінням психології дітей, що робить матеріал актуальним і зрозумілим. Рекомендую всім батькам, які бажають покращити взаємодію з навчальним закладом!
Правовласникам