Книги » Новинки » Іван Франко. Найкращі твори
Іван Франко. Найкращі твори
Fb2

Книга Іван Франко. Найкращі твори Іван Франко скачать fb2

Назва: Електронна книга Іван Франко. Найкращі твори
Мова: Українська
Видавництво: Мультимедійне видавництво Стрельбицького
Рік видання: 2023
Формат: Електронна

Скачать Іван Франко. Найкращі твори fb2

Короткий зміст книги Іван Франко. Найкращі твори - Іван Франко

Іван Якович Франко — видатний український поет, прозаїк, драматург, літературний критик, публіцист, перекладач, науковець, громадський і політичний діяч.
Упродовж своєї понад 40-літньої творчої активності Франко надзвичайно плідно працював як оригінальний письменник (поет, прозаїк, драматург) і перекладач, літературний критик і публіцист, багатогранний науковець — літературо-, мово-, перекладо- й мистецтвознавець, етнолог і фольклорист, історик, соціолог, політолог, економіст, філософ. Його творчий доробок, писаний українською (більшість текстів), польською, німецькою, російською, болгарською, чеською мовами, за приблизними оцінками налічує кілька тисяч творів загальним обсягом понад 100 томів. Усього за життя Франка окремими книгами і брошурами було понад 220 видань, у тому числі понад 60 збірок його оригінальних і перекладних творів різних жанрів. Він був одним із перших професійних українських письменників, тобто заробляв на життя літературною працею. На сторінці ви можете завантажити книгу Іван Франко. Найкращі твори в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Іван Франко. Найкращі твори належить до жанру Класична проза. Електронна книга автора Іван Франко повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Іван Франко. Найкращі твори - Іван Франко
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Софія
Софія
12 серпня 2024 03:55
Книга "Найкращі твори" Івана Франка є справжнім скарбом української літератури, що відкриває читачеві глибину думки та емоцій великого письменника. Його майстерність у слові, тонке спостереження за життям і безмежна любов до рідної землі вражають і надихають. Ця антологія стане чудовим введенням у світ Франка для тих, хто хоче зрозуміти не лише його творчість, а й дух українського народу.
Правовласникам