Книги » Новинки » Падіння дому Ашерів
Падіння дому Ашерів
Fb2

Книга Падіння дому Ашерів Едгар Аллан По скачать fb2

Назва: Електронна книга Падіння дому Ашерів
Мова: Українська
Видавництво: Мультимедійне видавництво Стрельбицького
Рік видання: 2023
Формат: Електронна

Скачать Падіння дому Ашерів fb2

Короткий зміст книги Падіння дому Ашерів - Едгар Аллан По

Едгар Аллан По — американський письменник, поет, есеїст, драматург, літературний редактор і критик, один із провідних представників американського романтизму.
«Падіння дому Ашера» — це новела американського письменника Едгара По. Новела, як твір жанру Готична фантастика, включає теми безумства, сім'ї, ізоляції та метафізичних ідентичностей. На сторінці ви можете завантажити книгу Падіння дому Ашерів в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Падіння дому Ашерів належить до жанру Класична проза. Електронна книга автора Едгар Аллан По повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Падіння дому Ашерів - Едгар Аллан По
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Ганна
Ганна
12 серпня 2024 05:22
"Падіння дому Ашерів" Едгара Аллана По — це майстерно виконане дослідження теми страху, невизначеності та психічного занепаду. Атмосфера готичної таємничості, що пронизує твір, захоплює з перших сторінок і тримає в напрузі до самого фіналу. Ця історія залишає глибокий слід у пам’яті, змушуючи замислитись над складними взаємозв'язками між людиною і її оточенням.
Правовласникам