Книги » Новинки » Огненне коло
Огненне коло
Fb2

Книга Огненне коло Іван Багряний скачать fb2

Назва: Електронна книга Огненне коло
Мова: Українська
Видавництво: Мультимедійне видавництво Стрельбицького
Рік видання: 2023
Формат: Електронна

Скачать Огненне коло fb2

Короткий зміст книги Огненне коло - Іван Багряний

Головний герой роману Максим Колот опиняється між двома арміями — фашистською і радянською. Але він не піддається обставинам і не дає долі викреслити його із життя. Розповідаючи про трагедію людей, затягнутих у вир Другої світової війни, письменник намагається відповісти на одвічне запитання: що утримує людину в цьому світі, де бере початок її жага до життя, звідки у неї беруться сили боротися зі смертю, коли вона опиняється на грані між буттям і небуттям.
Роман захоплює динамічним сюжетом, глибокими роздумами про сенс життя, такі нетлінні цінності як рідна земля, рід, сім’я, любов, відповідальність за ближніх, віддана дружба, милосердя і буде цікавим читачеві. На сторінці ви можете завантажити книгу Огненне коло в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Огненне коло належить до жанру Класична проза. Електронна книга автора Іван Багряний повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Огненне коло - Іван Багряний
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Володимир
Володимир
12 серпня 2024 05:44
"Огненне коло" Івана Багряного вражає глибиною емоцій та напруженим сюжетом, що відображає трагічні реалії української історії. Автор майстерно передає боротьбу людини за свободу і гідність у складних умовах. Ця книга залишає сильний слід у пам'яті, спонукаючи до роздумів про цінність життя та вибору.
Правовласникам