Книги » Новинки » Всемогутній кристал
Всемогутній кристал
Fb2

Книга Всемогутній кристал Інга Квітка скачать fb2

Назва: Електронна книга Всемогутній кристал
ISBN: SMP2300000083453
Мова: Українська
Видавництво: Мультимедійне видавництво Стрельбицького
Рік видання: 2021
Формат: Електронна

Скачать Всемогутній кристал fb2

Короткий зміст книги Всемогутній кристал - Інга Квітка

"З тієї миті, коли народився Всесвіт, почалася велика битва між Володарем Темряви та Королевою Світла. Вони воювали за кожну планету. Сили Королеви та Володаря були рівні і дуже скоро вони розділили всі планети між собою. Залишилась лише Земля. Проте, скільки вони не воювали за неї, жоден з них так і не зміг її отримати.
Тоді Королева та Володар захотіли дізнатися майбутнє останньої планети. Володар Темряви шукав відповідей з своїм найвірнішим помічником – палаючим змієм, Королева Світла попросила про допомогу чарівну стіну. Разом з ними та зіркою, яка була найсильнішою віщункою на Землі, вони нарешті дізналися про своє майбутнє.
Зірка Арага склала пророцтво. В тому пророцтві було сказано, що прийде час, коли у великій битві знову зійдуться Королева Світла та Володар Темряви і, коли темні та світлі сили досягнуть найбільшої могутності, станеться неможливе. Світло та Темрява на мить об’єднаються і з’явиться кристал. Цей камінь матиме в собі всі чаклунські сили Володаря та Королеви. Він потрапить на землю до людей, яких Володар привів з інших планет, щоб знищити біонів. Кристал почне рости, а разом з ним будуть рости і його сили. За нього будуть боротися Володар та Королева і від того, чий бік обере кристал, залежитиме доля землі та всіх інших планет. А обрати він зможе, коли йому виповниться шістнадцять людських років..." На сторінці ви можете завантажити книгу Всемогутній кристал в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Всемогутній кристал належить до жанру Фентезі. Електронна книга автора Інга Квітка повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Всемогутній кристал - Інга Квітка
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Тетяна
Тетяна
27 серпня 2024 02:11
"Всемогутній кристал" Інги Квітки - це захоплююча історія, яка неперервно тримає в напрузі та сповнена фантастичних поворотів. Авторка майстерно поєднує елементи магії та реальності, створюючи унікальний світ, у який хочеться зануритися ще й ще. Рекомендую всім поціновувачам жанру!
Правовласникам