Книги » Новинки » Таймер війни. Довга комендантська година
Таймер війни. Довга комендантська година
Fb2

Книга Таймер війни. Довга комендантська година Андрій Кокотюха скачать fb2

Назва: Електронна книга Таймер війни. Довга комендантська година
ISBN: 9786175220948
Мова: Українська
Видавництво: Фабула
Кількість сторінок: 368
Рік видання: 2023
Формат: Електронна

Скачать Таймер війни. Довга комендантська година fb2

Короткий зміст книги Таймер війни. Довга комендантська година - Андрій Кокотюха

Останні дні лютого 2022 року — і перші дні масштабного російського вторгнення в Україну. Офіцер військової розвідки Влад Хмара виконує завдання під прикриттям охоронця житлового комплексу в стратегічно важливому районі Києва. Він змушений приховати правду про себе і від колег по роботі, і від нових товаришів по службі. Проте все міняється, коли Хмара дізнається: в обложеній ворогом столиці з’явився міжнародний терорист, російський диверсант на прізвисько Гюрза. На київських вулицях бої, в місто прориваються ворожі танки, летять російські ракети, раз по раз лунають сирени повітряної тривоги. Якщо в ці дні станеться великий теракт, це деморалізує оборонців.
Зірвати план Гюрзи може лише Хмара — міняти мисливця означає гаяти час. Полювання буде непростим: адже в спецслужбах є «кроти», Владова кохана в окупації під Києвом, до теракту менше доби, а де і коли нападе Гюрза — невідомо. Для ліквідації диверсантів у Києві вводять довгу комендантську годину. Таймер війни ввімкнено, зворотний відлік розпочато…
«Таймер війни» — новий цикл воєнно-пригодницьких трилерів від майстра жанру Андрія Кокотюхи. На сторінці ви можете завантажити книгу Таймер війни. Довга комендантська година в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Таймер війни. Довга комендантська година належить до жанру Воєнна проза. Електронна книга автора Андрій Кокотюха повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Таймер війни. Довга комендантська година - Андрій Кокотюха
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Жанна
Жанна
12 серпня 2024 07:00
"Таймер війни. Довга комендантська година" Андрія Кокотюхи вражає своєю напругою та динамічним сюжетом. Автор майстерно передає атмосферу тривоги і боротьби, змушуючи читача відчути всі емоції героїв. Це твір, який залишає глибокий слід у свідомості та змушує задуматися про важливість свободи і миру.
Правовласникам