Книги » Новинки » Лютий лютий 2022. Свідчення про перші дні вторгнення
Лютий лютий 2022. Свідчення про перші дні вторгнення
Fb2

Книга Лютий лютий 2022. Свідчення про перші дні вторгнення Дар'я Бура, Евгенія Подобна скачать fb2

Назва: Електронна книга Лютий лютий 2022. Свідчення про перші дні вторгнення
ISBN: 978-617-551-052-0
Мова: Українська
Видавництво: Фоліо
Кількість сторінок: 189
Рік видання: 2022
Формат: Електронна

Скачать Лютий лютий 2022. Свідчення про перші дні вторгнення fb2

Короткий зміст книги Лютий лютий 2022. Свідчення про перші дні вторгнення - Дар'я Бура, Евгенія Подобна

24 лютого 2022 року українці прокинулись в іншій реальності: небо розривало ревіння російських винищувачів, на українські міста летіли російські ракети, станції метро перетворились в укриття. В цій новій реальності більше не існувало поняття абсолютної безпеки.
Перші дні війни були дуже емоційними і страшними. Коли не знаєш, що робити, не встигаєш за новинами. А через ці новини не можеш нічого робити…
Щоб не дозволити нікому переписати нашу історію, вплести те, чого не існувало, як роблять росіяни, коли на чорне кажуть біле, ми вирішили зібрати спогади людей про перші дні повномасштабної війни. Щоб пам’ятати... На сторінці ви можете завантажити книгу Лютий лютий 2022. Свідчення про перші дні вторгнення в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Лютий лютий 2022. Свідчення про перші дні вторгнення належить до жанру Україна. Електронна книга автора Дар'я Бура, Евгенія Подобна повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Лютий лютий 2022. Свідчення про перші дні вторгнення - Дар'я Бура, Евгенія Подобна
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Павло
Павло
20 серпня 2024 18:11
Книга "Лютий, лютий 2022. Свідчення про перші дні вторгнення" Дар'ї Бури та Евгенії Подобної вражає глибиною емоцій та реалістичністю описів. Відгуки свідків надають змогу відчути жахливі миті початку війни, а також силу людського духу в умовах неймовірних випробувань. Це важливий документ, який варто прочитати, щоб зрозуміти ціну свободи і боротьби за неї.
Правовласникам