Книги » Новинки » Зима в Стокгольмі
Зима в Стокгольмі
Fb2

Книга Зима в Стокгольмі Агнета Плейель скачать fb2

Назва: Електронна книга Зима в Стокгольмі
ISBN: 978-617-614-266-9
Мова: Українська
Видавництво: Видавництво 21
Кількість сторінок: 160
Рік видання: 2019
Формат: Електронна

Скачать Зима в Стокгольмі fb2

Короткий зміст книги Зима в Стокгольмі - Агнета Плейель

«Зима в Стокгольмі» нагадує щоденникові нотатки: жінка переживає крах свого шлюбу й занурюється в роман із чоловіком, який несподівано з’являється в її житті через одинадцять років після випадкової проведеної разом ночі в чужому місті.
Тонкий психологізм та ерудованість оповідачки створюють особливу атмосферу розповіді, в якій майстерно поєднуються невдаване препарування пристрасті, досвід розчарувань, спогади про дитинство, про складний шлюб батьків, пасажі про літературу та мистецтво, пізнавання себе і спроби збагнути значення тривожних снів. Це книжка, сповнена відвертості й чуттєвості жінки, яка пише і стверджує: «Життя — це вправа на уважність». На сторінці ви можете завантажити книгу Зима в Стокгольмі в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Зима в Стокгольмі належить до жанру Сучасна проза. Електронна книга автора Агнета Плейель повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Зима в Стокгольмі - Агнета Плейель
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Лариса
Лариса
12 серпня 2024 10:44
«Зима в Стокгольмі» Агнети Плейель - це прониклива і атмосферна історія, яка майстерно передає емоції та переживання героїв на фоні зимових пейзажів столиці Швеції. Авторка вміло поєднує тонкий психологізм і елементи загадки, що робить книгу незабутньою. Рекомендується всім, хто цінує глибокі людські стосунки та красиву прозу.
Правовласникам