Книги » Новинки » Все золото твоїх снів
Все золото твоїх снів
Fb2

Книга Все золото твоїх снів Кшися Федорович скачать fb2

Назва: Електронна книга Все золото твоїх снів
ISBN: 978-617-7842-17-9
Мова: Українська
Видавництво: Дім Химер
Кількість сторінок: 240
Рік видання: 2021
Формат: Електронна

Скачать Все золото твоїх снів fb2

Короткий зміст книги Все золото твоїх снів - Кшися Федорович

«Все золото твоїх снів» — динамічне дарк-фентезі з подвійним дном магічного реалізму, котре ламає та стирає кордони між сном і дійсністю, між міфом і божевіллям. Сольний роман письменниці Кшисі Федорович розширює всесвіт попередньої книги у співавторстві з Євгеном Ліром та ілюстраціями Нати Фріден — «Книги вигаданих неістот».
Глибокий, насичений алюзіями та відсиланнями текст, сприймається ніби дивовижна медитативна суміш «Пригод Аліси у Дивокраї» Льюїса Керрола й «Криги» Яцека Дукая. Оповідь на перетині жанрів з перших сторінок занурить у вже знайому атмосферу моторошних сутностей Краю Снів, а химерна історія очима онейронавтів повсякчас пройматиме до кісток, зачіпаючи приховані глибинами свідомості тривожні спогади читача. Спогади, котрих ніколи не існувало. На сторінці ви можете завантажити книгу Все золото твоїх снів в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Все золото твоїх снів належить до жанру Темне фентезі. Електронна книга автора Кшися Федорович повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Все золото твоїх снів - Кшися Федорович
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Артем
Артем
16 серпня 2024 09:33
"Все золото твоїх снів" Кшися Федорович – це захоплююча історія, наповнена магією та емоціями, яка змушує замислитися про справжні цінності життя. Автор вміло переплітає фантазію з реальністю, створюючи яскраві образи й непередбачувані повороти сюжету. Книга залишає по собі світле враження і бажання повернутися до прочитаного знову.
Правовласникам