Книги » Новинки » Позаду вокзалу
Позаду вокзалу
Fb2

Книга Позаду вокзалу Арно Каменіш скачать fb2

Назва: Електронна книга Позаду вокзалу
ISBN: 978-617-614-293-5
Мова: Українська
Видавництво: Видавництво 21
Кількість сторінок: 88
Рік видання: 2020
Формат: Електронна

Скачать Позаду вокзалу fb2

Короткий зміст книги Позаду вокзалу - Арно Каменіш

«Позаду вокзалу» – друга книга з ґраубюнденської трилогії Арно Каменіша, в якій автор описує швейцарське гірське село, де він народився й виріс, де провів свої молодші роки. Оповідь у романі ведеться від малого хлопця, дітвака, який по-особливому сприймає світ довкола – село у вузькій долині між високими горами, горян, їхній побут, стосунки поміж ними.
Книга написана літературною німецькою мовою з вкрапленням швейцарського та сурсільванського діалектів, що робить текст особливо живим та автентичним. На сторінці ви можете завантажити книгу Позаду вокзалу в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Позаду вокзалу належить до жанру Сучасна проза. Електронна книга автора Арно Каменіш повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Позаду вокзалу - Арно Каменіш
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Юлія
Юлія
12 серпня 2024 12:33
"Позаду вокзалу" Арно Каменіша – це захоплююча та емоційна історія, що порушує важливі соціальні питання через призму особистих доль героїв. Автор майстерно поєднує реалістичні описи з глибокими переживаннями персонажів, що змушує задуматися про людяність і взаєморозуміння в світі, сповненому труднощів. Книга залишає після себе сильне враження і бажання переосмислити власні цінності.
Правовласникам