Книги » Новинки » Падіння Орла
Падіння Орла
Fb2

Книга Падіння Орла Андрій Гулкевич скачать fb2

Назва: Електронна книга Падіння Орла
ISBN: 978-966-10-5203-0
Мова: Українська
Видавництво: Навчальна книга - Богдан
Кількість сторінок: 560
Рік видання: 2018
Формат: Електронна

Скачать Падіння Орла fb2

Короткий зміст книги Падіння Орла - Андрій Гулкевич

У Долині Рогу, захищеній високими горами та оточеній безмежним океаном, століттями мирно жили люди, забувши про війни, хвороби та голод. Однак безтурботне життя одного з вельможних мешканців Долини, юного Дейлара, раптово змінилося. У своїх мандрах юнак натрапляє на міфічні створіння, які вважалися зниклими, вступає у смертельний бій з ворогами рідної фратрії та дізнається про страшні таємниці, ретельно приховувані від людей.
«Падіння Орла» — незабутня зустріч з новими світами, сповненими пригодами, інтригами та таємницями. На сторінці ви можете завантажити книгу Падіння Орла в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Падіння Орла належить до жанру Фентезі. Електронна книга автора Андрій Гулкевич повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Падіння Орла - Андрій Гулкевич
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Роксана
Роксана
4 вересня 2024 03:22
"Падіння Орла" Андрія Гулкевича — це захоплюючий роман, який майстерно поєднує історичні події з глибокими психологічними портретами героїв. Автор вміло створює атмосферу епохи, змушуючи читача переживати кожну мить разом із персонажами. Книга залишає після себе сильні емоції та бажання замислитися над вибором людей у складні часи.
Правовласникам