Книги » Новинки » Легендаріум
Легендаріум
Fb2

Книга Легендаріум Дженніфер Белл скачать fb2

Назва: Електронна книга Легендаріум
ISBN: 978-966-448-095-3
Мова: Українська
Видавництво: Видавництво Старого Лева
Кількість сторінок: 325
Рік видання: 2023
Формат: Електронна

Скачать Легендаріум fb2

Короткий зміст книги Легендаріум - Дженніфер Белл

Зустрічайте «Легендаріум» — продовження пригодницької повісті «Дивовтеча» Дженніфер Белл.
Артур, Реня та Сесілія знову потрапляють у далеке майбутнє й опиняються в гущі карколомних випробувань РПГ — реальної пригодницької гри. Щоб повернутися додому, друзям доведеться взяти участь у турнірі Айронтайда, де оживають легенди усього Видимого Всесвіту, а будь-яке хибне рішення чи непродуманий крок — загроза життю. Чи не забракне їм сміливості, щоб впоратися з усіма надскладними завданнями, допоки спливуть відведені години? Чи мають шанс звичайні підлітки, загублені в часі, вибороти перемогу в неймовірно досвідчених суперників? І чи вдасться їм розгадати, хто такий той лиходій Дедлок — небезпечний усьому світові?
Отож хутчіше розгортайте цю захопливу книжку — на вас чекає багато загадок, викликів і ЛЕГЕНДАРНИХ пригод! На сторінці ви можете завантажити книгу Легендаріум в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Легендаріум належить до жанру Фантастика. Електронна книга автора Дженніфер Белл повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Легендаріум - Дженніфер Белл
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Марія
Марія
12 серпня 2024 14:00
"Легендаріум" Дженніфер Белл вражає неймовірно багатим світом та захоплюючими персонажами. Авторка майстерно переплітає елементи магії і пригод, створюючи незабутню атмосферу. Ця книга — справжній подарунок для любителів фентезі!
Правовласникам