Книги » Новинки » Фелікс, Нет і Ніка та пастка безсмертя
Фелікс, Нет і Ніка та пастка безсмертя
Fb2

Книга Фелікс, Нет і Ніка та пастка безсмертя Рафал Косік скачать fb2

Назва: Електронна книга Фелікс, Нет і Ніка та пастка безсмертя
ISBN: 978-617-7661-50-3
Мова: Українська
Видавництво: АССА
Кількість сторінок: 608
Рік видання: 2020
Формат: Електронна

Скачать Фелікс, Нет і Ніка та пастка безсмертя fb2

Короткий зміст книги Фелікс, Нет і Ніка та пастка безсмертя - Рафал Косік

Продовження популярної серії пригодницького та пізнавального фентезі від Рафала Косіка «Фелікс, Нет і Ніка». Герої книги — звичайні варшавські підлітки Фелікс Полоній, Нет Білецький та Ніка Міцкевич.
Свято Геловіну для Фелікса, Нета й Ніки починається з небезпечної гри із загадковим Похмурим Женцем. Вони намагаються ігнорувати його послання, але хід подій безпосередньо зачіпає їхні родини, тож вони стають учасниками дивної містичної гри.
Друзі мають спуститися в підземелля Варшави, знайти чудовисько Василіска й здійснити поїздку до покинутого будинку конструктора. Допомогти може тільки легендарний скарб, але будь-яка спроба його знайти лише погіршує ситуацію. Найнебезпечніші виклики чекають на друзів попереду, адже їм доведеться боротися з наслідками проблем, що звалилися на їхні сім’ї.
Книги про пригоди друзів Фелікса, Нета і Ніки стали бестселером не лише в Польщі, а й далеко за її межами. Крім української їх вже перекладено литовською, угорською та чеською мовами. Критики називають цю серію «польським Гаррі Поттером». За мотивами другої книги серії «Фелікс, Нет і Ніка та теоретично можлива катастрофа» знято фільм, прем'єра якого відбулася 28 вересня 2012 року.
Рафал Косік — польський письменник-фантаст. Написав більше 10 романів та серію науково-фантастичних пригодницьких романів для підлітків «Felix, Net i Nika» (14 книжок). У 2008 році його роман «Kameleon» отримав премії «Janusz A. Zajdel Award» та «Jerzy Żuławski Award». На сторінці ви можете завантажити книгу Фелікс, Нет і Ніка та пастка безсмертя в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Фелікс, Нет і Ніка та пастка безсмертя належить до жанру Фентезі. Електронна книга автора Рафал Косік повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Фелікс, Нет і Ніка та пастка безсмертя - Рафал Косік
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Світлана
Світлана
15 серпня 2024 13:55
"Фелікс, Нет і Ніка та пастка безсмертя" Рафаела Косіка — це захоплююча і фантастична історія, яка вміло поєднує елементи пригоди та містики. Герої проходять через захоплюючі випробування, демонструючи силу дружби і відваги. Книга залишає по собі яскраве враження і спонукає до роздумів про цінність життя.
Правовласникам