Книги » Новинки » Долоrosso
Долоrosso
Fb2

Книга Долоrosso Гарі Лайт скачать fb2

Автор: Гарі Лайт
Назва: Електронна книга Долоrosso
ISBN: 978-617-8082-45-1
Мова: Англійська
Видавництво: Друкарський двір Олега Федорова
Кількість сторінок: 260
Рік видання: 2022
Формат: Електронна

Скачать Долоrosso fb2

Короткий зміст книги Долоrosso - Гарі Лайт

«Він говорить віршами з минулим, наявним і майбутнім, товорить чесно, без претензій, з потаємним смутком, в Задзеркаллі свого часу, справжній киянин, з дещо вишуканою мовою...»
Василь Дробот (Київ)
«Слушая и читая Гари Лайта, я различал в его динамичньхх, часто ироничньх текстах ноту печали, тень светлой грусти, то, без чего рифмованньхе строки не могут стать настоящими стихами».
Алексей Никитин (Київ)
«Осмыслить своё существование на разломе континентов, вер и отчизн -- невероятно сложно. Связать вкус, стиль, остроту ощущения звукового пространства -- доступно очень немногим....Так я вижу поззию Гари Лайта».
Дмитрий Кимельфельд (Иерусалим)
«Гарі — дуже наш і дуже американський. Незвичне поєднання, яке, мені здається, і визначає його індивідуальність, його уміння кількома штрихами створювати незабутні поетичні образи».
Олександр Володарський (Київ) На сторінці ви можете завантажити книгу Долоrosso в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Долоrosso належить до жанру Патріотична. Електронна книга автора Гарі Лайт повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Долоrosso - Гарі Лайт
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Коментарів ще немає. Хочете бути першим?
Правовласникам